Skip to main content

Ledarskapsutbildningen för företag, som skapar engagerade medarbetare

Vi genomför självklart ledarskapsutbildningen i Sverige om ni inte har möjlighet att komma till kursgården Toscana

När alla vill åt samma håll

 

Det är och kommer alltid att vara människors engagemang, kreativitet och vilja att utvecklas som skapar de bästa förutsättningarna för långsiktig hållbar tillväxt.

Att skapa ett framgångsrikt team, oavsett om det är en ledningsgrupp, styrelse eller ett arbetsteam är alltid väl investerade pengar.

säljutbildning Stockholm

Om ledarskapsutbildningen

 

Den här utbildningen ger er förutsättningarna som krävs för att kunna arbeta tillsammans utan friktion – och få alla att fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt.

Ökat engagemang och arbetsglädje på företaget resulterar i ökad omsättning och bättre vinst. Garanterat.

Genom utbildningen får ni insikter och verktyg av Peppe som låter er skapa ännu bättre samarbeten på företaget, vilket leder till att alla anställa genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Ladda ner PDF med information om ledarskapsutbildningarna för företag

Ledarskapsutbildningens upplägg

 

Ledarskapsutbildningen föregås alltid av intervjuer med deltagarna: Sedan genomförs de två utbildningsdagarna då Peppe guidar er grupp genom programmet, som gång på gång har skapat bevisade bra resultat hos företag som genomfört utbildningen.

I slutet av dag ett äter ni middag tillsammans med Peppe för att kunna reflektera och diskutera dagens innehåll. Efter utbildningen kommer alla era deltagare att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa steg.

Ledarskapsutbildningens innehåll är indelat i fyra pass.

Dag 1 - pass 1

En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam

Det här passet handlar om hur ni får ett arbetsteam att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte ens själva trodde var möjliga. Här får ni lära er att skapa ett engagerat team som gör allt för att ni tillsammans ska nå era uppsatta mål. Det här backas upp med konkreta förslag kombinerat med erfarenheter och exempel från verkliga livet.

Dag 1 - pass 2

De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa framgång

Det här passet innehåller stegen som hjälper er att skapa mer framgångsrika arbetsteam. Vi går igenom vad som får er att vilja göra det extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder – de som idag gör att ni inte levererar på topp. Passet bygger på Peppes senaste bok ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”, som blev nominerad till årets HR-bok 2021.

Dag 2 - pass 3

Övningar med insikter om hur vi fungerar och får bättre förståelse för oss själva och våra kollegor

På det här passet gör ni övningar som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni inser varför, kan ni sedan göra de förändringar som krävs och i princip nå alla mål som ni vill. Det är här som ni själva börjar inse att ni måste göra förändringar och när alla blir delaktiga kommer ni att vilja ta nästa steg och vilja samarbeta ännu bättre.

Dag 2 - pass 4

Genomgång av onlineutbildningen

När vi närmar oss slutet på andra dagen går vi igenom onlineutbildningen i ledarskapsprogrammet, som alla deltagare får tillgång till under ett helt år. Den bygger på de åtta stegen där varje modul innehåller filmer, inläsningsmaterial, exempel från verkligheten, arbetsuppgifter och ett delprov. För att komma vidare till nästa modul måste delmoment och delprov klaras av. Repetition är kunskapens moder. Därför fortsätter deltagarna att träna under ett helt år och på så sätt bildas den beteendeförändring som krävs för att skapa helt nya förutsättningar för framtiden.

Gratis boende om du bokar en företagsanpassad utbildning i Toscana

Anmäl ditt intresse

Det här ingår i säljutbildningen

Djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov.

Boken ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”

Två hela utbildningsdagar (från 4 till 16 deltagare vid utbildning i Toscana)

Fyra uppföljningsmöten med berörda för att säkerställa att det som vi kommer överens om genomförs

Personliga login och tillgång till Peppes ledarskapsutbildning online under ett helt år

Diplom vid avslutad program

Är du intresserad av en ledarskapsutbildning?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!