Skip to main content

Ta ditt ledarskap hela vägen

Kombinationen för dig som vill maximera nya kunskaper, erfarenhetsutbyte och upplevelser i en och samma utbildning

Ta ditt ledarskap hela vägen

29 900/ kr

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra ledare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana.

Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Fördjupningsutbildning med upplevelser och minnen för livet

Själva utbildningsresan är fyra dygn på gården Casa Oliveta i Toscana, varav tre hela dagar är fördjupad ledarskapsutbildning.

Deltagarna får ta fram sina individuella förväntningar och mål för att kunna uppnå maximal personlig utveckling. Utbildningen består sedan av presentationer, demonstrationer, övningar och egna reflektioner. Vi coachar dig löpande och återkopplar kontinuerligt för att säkerställa ditt lärande. Vi delar även med oss av våra egna erfarenheter och kunskaper för att du ska bli en ännu bättre ledare. Och vi törs lova att du får nya vänner som blir ett stöd och bollplank under din framtida utveckling som ledare.

Utbildningen genomförs i samarbete med Tommy Bysell som är NLP-tränare (Neuro Linguistic Programming) med bred och lång erfarenhet av coaching och tillämpning av tekniker inom kommunikation, ledarskap och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har Tommy förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar resultat med mycket energi.

Under utbildningen får du också tid för både reflektion och rekreation, på egen hand eller tillsammans med andra. Häng vid poolen, varva ner i yogastudion och ta härliga promenader i naturen.

Onlineutbildningen

Utbildningen är baserad på Peppe Ekmarks bok ”LEDA BRA ELLER LEDA BÄST – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta” och består av moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Anmäl dig redan idag

Ledarskapsutbildning i Toscana

Gratis boende om du bokar en företagsanpassad utbildning i Toscana

Anmäl ditt intresse

Blottlägg dig och visa vem du är

Bestäm dig och stå för det du tror på

Sätt upp tydliga mål och följ dem regelbundet

Måla upp målbilder

Våga vara mänsklig, ärlig och tydlig – kärleksfullt

Ha balans i livet

Ha roligt och fira dina segrar

Lev dina drömmar

Är du intresserad av en ledarskapsutbildning?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!