Skip to main content

Företagsanpassade säljutbildningar

på plats i Sverige eller på kursgården i Toscana

Antingen arbetar du med utveckling eller så arbetar du med avveckling.

 

Det finns dessvärre ingenting där emellan. Det här gäller inte bara företagets produkter utan även säljavdelningen. Det är och kommer alltid att vara säljarnas engagemang, kreativitet och vilja att utvecklas som skapar de bästa förutsättningarna för ökad försäljning. Att hela tiden utveckla säljarna och bygga en starkare säljavdelning kommer därför alltid att vara välinvesterade pengar.

säljutbildning Stockholm

Om säljutbildningen för företag

 

Peppe har framgångsrikt skapat säljutbildningar som garanterat tar företaget till en helt ny nivå, den nivå som är en förutsättning för att kunna arbeta helt utan friktion tillsammans, där alla kan fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt. Vinsten blir, utöver bättre arbetsresultat och arbetsglädje, en ökad omsättning och bättre lönsamhet. Garanterat. Investera er tid med Peppe och skapa bättre säljresultat än någonsin tidigare – med insikter och verktyg som gör att era säljare genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Ladda ner PDF med information om säljutbildningarna för företag

Säljutbildningens upplägg

Säljutbildningen inleds alltid med djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov. Sedan träffas vi under två dagar och guidar gruppen genom ett noga förberett program som bevisat skapar bra resultat. Eftersom alla är på samma plats efter första dagen så äter vi middag tillsammans och fortsätter diskutera dagens innehåll.

Efter två dagar kommer alla deltagarna att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa steg.

Dag 1 - pass 1

Inledande inspirationsföreläsning om kommunikation och försäljning

Föreläsningen handlar om hur ni, genom ert eget agerande, kan skapa i princip vilka affärer ni vill. Bara ni själva förstår hur vi människor fungerar. Gör ni det kommer ni lättare att förstå hur era kunder agerar och reagerar. Ni kommer få insikter som får er att förstå vad försäljning egentligen handlar om.

Dag 1 - pass 2

De tio stegen tillframgång i försäljning

Här går vi igenom de tio stegen som gör att ni garanterat kommer att skapa fler affärer framöver. Ni får konkreta råd, tips och verktyg för varje steg. Efter det här passet kommer alla säljare att inse vad de behöver träna mer på för att öka sitt resultat. Sedan tar vi fram konkreta förslag och åtgärder, beroende på vilka punkter som är aktuella för just er. Vi säkerställer att ni tränar på dem genom onlineutbildningen som alla sedan får tillgång till. Det härpasset är riktigt kunskapsfyllande med många aha-upplevelser.

Dag 2 - pass 3

En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam

Föreläsningen handlar om hur ni får er organisation att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte ens själva trodde var möjliga. Här får ni lära er hur ni kan skapa en engagerad avdelning som gör allt för att tillsammans nå sina uppsatta mål.

Dag 2 - pass 4

De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa en framgångsrik säljavdelning

På det här passet går vi igenom de steg som gör att ni kan skapa en mer framgångsrik säljavdelning. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att verkligen vilja göra det där extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder, som idag gör att vi inte levererar på topp. Här blir det en hel del övningar som skapar insikter och får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.

Dag 2 - pass 5

Genomgång av onlineutbildningen

När vi närmar oss slutet av andra dagen går vi igenom onlineutbildningen, som alla deltagare kommer att få tillgång till under ett helt år. De 10 modulerna som ingår i utbildningen har filmer, inläsningsmaterial, tydliga exempel från verkligheten, övningsuppgifter och delprov. För att komma vidare i programmet måste man göra alla delmoment och klara varje delprov. Repetition är kunskapens moder. Därför ska alla deltagarna fortsätta träna under ett helt år och på så sätt skapa den beteendeförändring som krävs för att få helt nya förutsättningar för framtiden.

Gratis boende när du väljer att boka utbildningen i Toscana!

Anmäl ditt intresse

Det här ingår i säljutbildningen

Djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov.

Boken ”Sälja bra eller sälja bäst – hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”

Två hela utbildningsdagar (från 4 till 16 deltagare vid utbildning i Toscana)

Fyra uppföljningsmöten med berörda för att säkerställa att det som vi kommer överens om genomförs

Personliga login och tillgång till Peppes säljutbildning online under ett helt år

Diplom vid avslutad program

Är du intresserad av en säljutbildning för ditt företag?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!