Skip to main content

Säljutbildning i Stockholm

som garanterat leder till resultat som tidigare kändes omöjliga

säljutbildning Stockholm

Antingen arbetar du med utveckling eller så arbetar du med avveckling.

Det finns dessvärre ingenting där emellan. Det här gäller inte bara företagets produkter utan även säljavdelningen. Det är och kommer alltid att vara säljarnas engagemang, kreativitet och vilja att utvecklas som skapar de bästa förutsättningarna för ökad försäljning. Att hela tiden utveckla säljarna och bygga en starkare säljavdelning kommer därför alltid att vara välinvesterade pengar.

Om Peppes säljutbildning i Stockholm

Peppe har framgångsrikt skapat säljutbildningar som garanterat tar säljare till en helt ny nivå, den nivå som är en förutsättning för att kunna arbeta helt utan friktion tillsammans, där alla kan fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt.

Vinsten blir, utöver bättre arbetsresultat och arbetsglädje, en ökad omsättning och bättre vinst. Garanterat. Investera i tid med Peppe och skapa bättre resultat än någonsin tidigare. Oavsett om du är säljare som vill utbilda dig privat eller om ni är ett företag med en säljavdelning, så ger Peppe insikter och verktyg som garanterar ännu bättre säljresultat, där säljare genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Studera på egen hand

4 900/ kr

Studera när det passar dig bäst, oavsett tid och plats.

Arbeta med de 10 stegen i säljprocessen i moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Onlineutbildning
Gruppträff & coachning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Tillsammans

19 900/ kr

Utvecklas i grupp tillsammans med andra säljare som går utbildningen. Ni börjar med en dag då hela gruppen träffas.

Vi följer upp med 2-timmars coachingmöten online varje vecka i fyra veckor.

Onlineutbildning
Gruppträff & coachning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Säljutbildning i Toscana

29 900/ kr

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra säljare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana.

Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Jessica Creutz

"Tack för bästa kursen, helt underbar. Jag kommer ta med mig mycket från dagarna med er, hela livet"

Cecilia Stålnacke

"Tack för en säljkurs utöver det vanliga. Kommer hem med så mycket bra kunskap, insikter, mod, värme och nya vänner."

Pierre A. Kropp

"Peppe jag är så oerhört tacksam för att jag fick möjligheten att åka med på den här resan. Den har verkligen förändrat mitt liv och gett mig en helt annan tro på mig själv och på livets möjligheter. Jag är mer motiverad än någonsin och så taggad att dra igång mitt nya projekt. Du är bäst!"

Attila Farkas

"Stort tack för allt Peppe och gänget. Denna resa var helt magisk och jag kommer alltid bära med mig minnen och insikter för livet. Detta har verkligen förändrat mitt liv! Alla borde få göra en sån här fantastisk resa med ett underbart gäng."

SÄLJUTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG

Utbildningar för företag som behöver utveckla sin försäljning. Ni får alla tips och råd ni behöver för att sticka ut i stenhård konkurrens. Resultatet är en konkret och kraftfull handlingsplan som ni tar med dig hem. Klicka och läs mer!

Läs mer

ÖPPNA SÄLJUTBILDNINGAR

För dig som vill ta vidareutvecklingen som säljare i egna händer, oavsett var du är i din säljkarriär just nu. Välj mellan färdiga paket som låter dig studera på sättet som passar dig bäst, ensam eller tillsammans med andra. Klicka och läs mer!

Läs mer
Säljutbildning i Stockholm

säljutbildning i Stockholm

Kort om Peppe

Peppe står för mycket personliga utbildningsmetoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer. Han har med sig en häftig erfarenhet från 35 år i näringslivet där han utmanat många och förändrat sättet de tänker på.

När Peppe inte utbildar företag på kursgården i Toscana skriver han böcker, ger personlig coachning och genomför skräddarsydda företagsutbildningar både i Sverige och utomlands

Är du intresserad av en säljutbildning i Stockholm?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!